Deputatul PSD Marcel Ciolacu susține că i-a spus șefului său, Liviu Dragnea, că își menține libertatea de a se întâlni cu oricare dintre colegii săi de partid, oricând dorește. Ciolacu face precizarea după ce între ei ar fi avut loc o altercație

"Ceea ce au declarat astăzi unii politicieni din opoziție despre o presupusă altercație cu domnul Liviu Dragnea este un neadevăr. Am avut o discuție cu președintele PSD, în care i-am spus foarte clar că îmi mențin libertatea de a mă întâlni cu oricare dintre colegii mei de partid, oricând doresc. Și da, consider că decizia deputaților PSD de a nu vota moțiunea împotriva domnului Tudorel Toader a fost una corectă!", a scris Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook.

Reacția lui Ciolacu vine după ce în spațiul public au apărut informații că a avut cu liderul PSD, Liviu Dragnea, un shimb de replici mai dure. Surse politice au declarat pentru EurActiv România că miercuri, la finalul ședinței Biroului permanent din Camera Deputaților, Liviu Dragnea s-a ridicat brusc de la masă și s-a îndreptat spre Ciolacu, iar între cei doi a avut loc un schimb mai dur de replici. 

Informația a fost apoi confirmată de deputatul USR Iulian Bulai, care a scris pe Facebook că a văzut "doi oameni care aproape ar sări unul la gâtul celuilalt".