Eurodeputatul Dacian Cioloș susține că, după ce politicienii au dezbătut săptămâni în șir pe tema comasării alegerilor, premierul Marcel Ciolacu anunță și comasarea PSD cu PNL și "cam așa încep regimurile autoritare".

"După ce politicienii au dezbătut săptămâni în șir pe tema comasării alegerilor, domnul Ciolacu ne anunță azi și comasarea PSD cu PNL, pentru că ”dacă ajungi în anumite funcții de stat trebuie să decizi ce e mai bine pentru România. Cam așa încep regimurile autoritare, când cei ajunși într-o funcție de putere consideră de la un moment dat că "eu sunt poporul” și "eu știu cel mai bine ce vor oamenii”, a transmis Cioloș printr-un comunicat de presă.

Citește și: Ciolacu justifică o alianță la alegeri cu PNL pentru a lupta împotriva extremismului

Fostul premier susține că, "din păcate pentru Marcel Ciolacu și din fericire pentru România, încă avem alegeri în acest an și jongleriile politice pe care le gândesc liderii pentru a-și cimenta autoritatea pot fi dejucate la vot".

"Fricoșii din capul statului uită că românii au o mare aversiune pentru partidul-stat care controlează tot”, a conchis el.