Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marți că el se mă bucură foarte mult că Mihai Tudose a spus că nu este din filmul acesta, pentru că nici nu vreau să fie, potrivit News.ro.

”Eu mă bucur foarte mult că domnul Tudose a spus că nu sunt din filmul acesta, pentru că nici nu vreau să fiu din filmul acesta”, a spus Nicolae Ciucă, întrebat cum comentează afirmațiile europarlamentarului PSD Mihai Tudose despre persoana sa.

”Dânsul e actor în filmul ăsta de câțiva ani și știm foarte bine unde duce o imagine a unui film pe care îl vezi de multe ori. Eu vreau să fac parte dintr-un serial pe termen mediu, unde să avem ce spune oamenilor și să avem ce să le prezentăm pentru tot ceea ce înseamnă dezvoltarea economică și prosperitatea românilor", a declarat Ciucă.

Fostul premier Mihai Tudose a afirmat recent că liderul PNL Nicolae Ciucă nu e făcut pentru politică.

”Nu-i din filmul ăsta”, spune europarlamentarul PSD, care nu-l vede pe Nicolae Ciucă în postura de candidat PNL la alegerile prezidențiale. ”Dacă PNL iese prost la alegerile europarlamentare, domnul Ciucă nu va mai fi președintele PNL, hai să fim serioși”, a declarat Mihai Tudose într-un interviu pentru Prima News.