Liderul PNL, Nicolae Ciucă, îndeamnă guvernanții să nu uite că se află la putere pentru oameni, nu pentru ei și nu pentru funcții.

"Am intrat la guvernare pentru a aduce stabilitate. În politică, în guvern, în societate. Îndemn guvernanții care au uitat această motivație în ultimii ani să își reamintească de angajamentul lor, să își aducă aminte ce ne-am propus să realizăm pentru români și pentru țară, în vremuri complicate. În contextul acestor zile, saturat de discurs politic, să nu uităm că suntem aici pentru oameni. Nu pentru noi și nu pentru funcții", a scris Ciucă pe pagina lui de Facebook.

El a adăugat că guvernanții trebuie să-și reamintească ce le-au promis românilor.

"Nu am promis nimănui conflicte, nu asta e menirea noastră aici. Ne așteaptă încă multă muncă în următorii ani. Avem oportunitatea să aducem mai mulți bani europeni, să îmbunătățim sistemul de sănătate, să creștem veniturile tuturor și să dezvoltăm comunitățile. Asta e promisiunea noastră și este jurământul pe care l-am făcut românilor, pentru care conflictele și discuțiile despre funcții nu înseamnă nimic și nu le fac cu nimic viața mai bună", a mai scris acesta.