USR l-a exclus din partid pe Sergiu Moroianu în urma scandalului declanșat după alegerile parlamentare, dar soția lui, Clotilde Armand, una dintre cele mai puternice voci din partid, spune că familia lor rămâne unită. „Este o neînțelegere”.

Clotilde Armand s-a filmat duminică în transmisiune directă pe Facebook alături de soțul ei, Sergiu Moroianu. „Înainte de toate vreau să spun că suntem o familie unită, care nu se lasă afectată, intimidată de nicio greutate întâlnită pe drum”.

Sergiu Moroianu, care nu este un obișnuit al transmisiunilor live, le-a mulțumit celor care au fost alături de el. „Vreau să știți că în întreaga mea activitate de până acum am sprijinit scopul și interesul USR. Am sprijinit cauza pentru care el a fost creat”, a spus Moroianu.

„Este o neînțelegere, nu am putut să discutăm cu colegii noștri, s-au grăbit foarte tare. Eu eram la Cluj, Sergiu nu a putut să discute pur și simplu, avea alte lucruri mai importante de făcut, pentru că viața noastră de familie rămâne o prioritate. Sper că vom avea ocazia să discutăm”, a mai spus Clotilde Armand.