Corina Crețu a anunțat că PSD este un partid despre care a crezut că va schimba viața oamenilor, dar de data aceasta va merge până la capăt cu un proces în care Codrin Ștefănescu și partidul să îi demonstreze cum trădeaza ea interesele naționale.

"Din păcate, a devenit mai rău decât mi-aș fi putut vreodată imagina. Nu vă ascund că sunt foarte afectată de atacurile provenite din interiorul partidului căruia i-am dedicat 30 de ani din viață mea. Foarte trist. Va mulțumesc tuturor pentru sprijin și susținere, după cum mulțumesc tuturor organizațiilor mass-media pentru obiectivitate, în ciuda contractelor pe sume incredibile pe care le primesc de la ministerele Guvernului pentru denigrarea tuturor care nu se aliniază directivelor partidului. Un partid în care am crezut și am sperat că poate îmbunătăți viață oamenilor", a scris Corina Crețu pe contul său de Facebook.

Comisarul european a mai afirmat că acum va merge până la capăt și îl va da în judecată pe secretarul general adjunct, Codrin Ștefănescu.

"De această dată, voi merge până la capăt, cu un proces în care partidul sau Dl Ștefănescu să îmi demonstreze, mie și opiniei publice, cum trădez interesele naționale ale României", a continuat aceasta", se mai arată în postarea acesteia.

La scurt timp după ce a postat mesajul pe Facebook, Corina Crețu l-a șters.