Ministrul Vela încearcă să-și acopere incoerența măsurilor adoptate prin ordonanțele militare aruncând, din nou, vina pe PSD, susțin social-democrații într-un comunicat.

Este rușinos să vii să invoci zvonuri pentru a fundamenta o decizie luată la nivel oficial. Ministrul Vela decredibilizează total Ministerul pe care îl reprezintă, aruncând bârfe în spațiul public”, a reacționat PSD după ce ministrul de interne a explicat că primari ai PSD care voiau să organizeze un fel de 10 august în noaptea de Înviere. 

”Din păcate, această situație nu este singulară pentru reprezentanții PNL, care au procedat identic atunci când au interzis exporturile de produse agricole. Întâi au luat decizia,  apoi au revenit asupra ei, scuzându-se lamentabil că nu au avut date. La fel au acționat și în cazul bugetarilor, când au jucat alba-neagra cu trimiterea acestora în șomaj tehnic”, se arată în comunicatul PSD. 

Social-democrații îi atrag atenția ministrului de interne Marcel Vela că răspândirea de informații false constituie infracțiune: ”De aceea, îl somăm public să aducă dovezi pentru cele afirmate, altfel credibilitatea sa, care oricum lasă de dorit, va fi egală cu zero”.

Vela a anunțat marți seara un protocol între MAI și BOR, acord criticat miercuri și de președintele Klaus Iohannis, care a cerut anularea lui.

Marcel Vela anunță un acord între MAI și BOR pe perioada Paștelui

Mai mult pe EurActiv »