Președintele Iohannis nu cunoaște țara, pentru că paralel cu drumul național pe care s-a petrecut accidentul de sâmbătă era și autostrada, pe care șoferul camionului putea să o folosească, a declarat sâmbătă Răzvan Cuc, ministrul Transporturilorr.

”Am constatat că președintele Iohannis își cunoaște țara atât de prost încât nu își dă seama că paralel cu drumul național este autostrada A2 pe care putea merge tir-ul care a produs incidentul nefericit. Aia a fost ruta pe care el a ales-o. Nu era trafic în acel moment, dar putea folosi și autostrada. Infrastructura mare există în paralel cu acest drum. Este vorba de ce alege fiecare șofer să folosească pentru deplasări. Dacă președintele nu este în stare și nu are consilieri care îi pot explica ce presupune un proiect de infrastructură mare în România, o să îmi fac eu timp să îl primesc la o cafea în perioada următoare și o să îi explic și cu autostrăzile din România exact în se stadiu suntem. Din păcate domnul Iohannis s-a urcat pe cadavre în această tragedie. Când vorbește de infrastructură trebuie să și cunoască zona. Știu că este complicat să cunoști când te plimbi cu avioane private care sunt înmatriculate pe trei firme separate, ba în State, ba în Marea Britanie, ba în Luxembourg. E greu să vezi și ce se întâmplă în România dar lângă acest drum este autostrada”, a spus Răzvan Cuc, potrivit Mediafax.

Președintele Klaus Iohannis a afirmat sâmbătă, după ce 10 persoane au murit în urma unui accident produs în zona Ialomița, că de vină e nepăsarea ”criminală” a PSD și lipsa de infrastructură decentă.