Candidatul USR PLUS la alegerile prezidențiale, Dan Barna, spune că președintele Klaus Iohannis este un om bun, dar că reprezintă clasa politică care ne-a adus în situația ca patru milioane de români să trăiască în afara țării.

"Președintele Iohannis este reprezentantul PNL. Candidez contra președintelui Iohannis și contra celorlalți candidați potențiali. Președintele Iohannis este un om bun, dar este reprezentantul, și vreau să fiu foarte clar, este reprezentantul clasei politice care ne-a adus în această situație. Patru milioane de români sunt în afara României pentru că, timp de 30 de ani, clasa politică toată, și de-o parte și de cealaltă, a funcționat în afara legăturii cu comunitatea", a spus Dan Barna, într-o conferință de presă, scrie Agerpres.

Barna a spus că la ultimele alegeri prezidențiale a votat cu președintele Klaus Iohannis.

"La ultimele alegeri prezidențiale am votat, evident, cu președintele Iohannis", a mai spus Dan Barna.

Liderul USR a mai afirmat că cea mai strânsă luptă din campania electorală va fi la Sibiu, pentru că este pentru prima dată în România când există doi candidați din același oraș, la alegerile prezidențiale, ambii cu șanse să ajungă în turul doi.