Dan Vîlceanu a demisionat din funcția de ministrul al Investițiilor și Proiectelor Europene. Decizia vine după ce acesta a demisionat și din funcția de secretar general al PNL, în urma tensiunilor din partid.

"În urmă cu aproximativ o oră după finalizarea ședinței de Guvern mi-am înaintat demisia prim-ministru Nicolae Ciucă, așa cum am anunțat și în urmă cu câteva zile”, a spus Dan Vîlceanu la MIPE.

Dan Vîlceanu a fost numit în funcție în noiembrie, atunci când a fost învestit Guvernul Ciucă.

Acesta a anunțat sâmbătă că va discuta cu Nicolae Ciucă pentru a-și înainta demisia din funcția de ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene, spunând că nu mai poate fi vorba de încredere în interiorul echipei.

„Voi vedea zilele următoare pentru a avea posibilitatea să am o discuție cu domnul Nicolae Ciucă. Aș vrea să îmi înaintez și demisia din funcția de ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene. Având în vedere faptul că am plecat într-o echipă, e vorba de o echipă care se baza și pe încredere unii în alții. Sunt convins că nu mai putem vorbi de această încredere”, a spus, sâmbătă, Dan Vîlceanu.