Dan Vîlceanu a anunțat sâmbătă că va discuta zilele următoare cu premierul Nicolae Ciucă pentru a-și înainta demisia din funcția de ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene, spunând că nu mai poate fi vorba de încredere în interiorul echipei

„Voi vedea zilele următoare pentru a avea posibilitatea să am o discuție cu domnul Nicolae Ciucă. Aș vrea să îmi înaintez și demisia din funcția de ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene. Având în vedere faptul că am plecat într-o echipă, e vorba de o echipă care se baza și pe încredere unii în alții. Sunt convins că nu mai putem vorbi de această încredere”, a spus Dan Vîlceanu sâmbătă, la sediul PNL, potrivit News.ro.

Întrebat dacă ar vota în favoarea lui Nicolae Ciucă la șefia partidului, Vîlceanu a răspuns: „Dacă va fi un Congres statutar convocat, sigur că voi participa. Dacă îl voi considera nestatutar, nu voi participa”. 

Vîlceanu a anunțat încă de vineri că sâmbătă, la ședința Biroului Executiv al PNL, își va anunța demisia din funcția de secretar general al partidului, el precizând că nu vrea să participe la un asemenea bâlci.

Florin Cîțu și-a anunțat sâmbătă demisia de la conducerea PNL, el precizând că și-a înregistrat demisia la partid, deși ar fi vrut să și-o prezinte în fața colegilor din Biroul Executiv, dar aceștia nu au venit la ședință.