Viorica Dăncilă, situată pe locul II în primul tur al alegerilor prezidențiale, potrivit exit-poll-urilor, a declarat că speră ca votul de astăzi se va multiplica în turul al doilea.

"Acest vot ne onorează, dar ne și responsabilizează (...). Conform exit-poll-ului suntem în turul II. Votul dat astăzi arată încrederea acordată, ne ajută să ne continuăm campania electorală. Lupta noastră nu este împotriva unui partid politic, lupta noastră va fi pentru români, pentru România, pentru echilibru și consns. Votul de astăzi sper că se va multiplica în turul al doilea și care sper să fie dat cu inima", a declarat Viorica Dăncilă după anunțarea primelor rezultatelor exit-poll.

Ea a precizat că nu îi este frică de voturile din Diaspora, afirmând că Guvernulu condus de ea care a adoptat măsura de prelungire a votului pe o perioadă de trei zile și a introdus votul prin corespondență.

"Nu îmi este teamă că Diaspora va răsturna acest vot electoral. Mă bucur că s-a vtat masiv în Diaspora, în condiții bune și cred că acest lucru a fost posibil guvernării Dăncilă, care a adoptat această lege, care a susținut votul de trei zile și prin corespondență", a mai adăugat ea.