Premierul Viorica Dăncilă spune, referitor la faptul că Liviu Dragnea o acuză de anumite fraude comise în perioada în care ea era europarlamentar, că îi este frică doar de Dumnezeu și de "măsurile împotriva românilor care vor să le ia acești oameni".

"Bine, la șapte care sunt împotriva mea, al optulea parcă nici nu mai contează. Eu vă garantez că de fiecare dată am respectat legea. Nu mi-aș fi permis să fac așa ceva, iar dacă exista o mai bună informare și oricare dintre europarlamentari pot să confirme acest lucru, nimeni nu poate să redirecționeze banii către un angajat, pentru că aceștia sunt direct direcționați de către PE. (...) Nu îmi este frică, îmi este frică doar de Dumnezeu și de măsurile împotriva românilor (pe - n.r.) care vor să le ia acești oameni", a declarat Dăncilă, întrebată cum comentează faptul că Liviu Dragnea o acuză de anumite fraude pe care le-a făcut alături de o consilieră din Parlamentul European.

Întrebată de ce crede că Dragnea a luat mai multe măsuri împotriva ei în utlima perioadă, șefa PSD a spus: "Nu înțeleg de ce toți și-au ales țintă o femeie-premier. Nu înțeleg, dar vreau să le spun tuturor că nu am nicio problemă cu legea, nu mi-e frică de niciun control, nu am încălcat Constituția, așa cum fac alții."