„Sunt un om responsabil, am fost 9 ani europarlamentar și am responsabilitate față de cetățenii României și față de România de a merge pe drumul drept, de a nu crea instabilitate în țara mea”, le-a spus Viorica Dăncilă pensionarilor social-democrați.

„Nu-mi voi da demisia sub nicio formă atâta timp cât am sprijinul președintelui partidului, al coaliției de guvernare și atâta timp cât am sprijinul dumneavoastră”, a spus Viorica Dăncilă joi, la Consiliul Național al pensionarilor PSD.

Premierul a precizat că i-a promis lui Liviu Dragnea că va duce la capăt programul de guvernare, scrie News.ro.

„Sunt un om responsabil, am fost 9 ani europarlamentar și am responsabilitate față de cetățenii României și față de România de a merge pe drumul drept, de a nu crea instabilitate în țara mea, pentru că atunci când creezi instabilitate părerile din extern nu sunt cele care contează pentru țara noastră. Eu vreau ca fiecare să vadă în România un exemplu, un exemplu creat de PSD din punct de vedere al creșterii economice și vreau să duc la capăt mandatul cu care am pornit la drum”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Președintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia Vioricăi Dăncilă pentru „a face loc unor oameni responsabili și competenți”, în contextul în care a acuzat situația proastă a finanțelor publice.