Deputatul PNL Pavel Popescu a transmis că PNL "trebuie să își revină urgent în fire" și a cerut scuze publice după ce Senatul a stabilit un prag revoltător de 250.000 de lei pentru abuzul în serviciu.

Liberalul a transmis joi într-un mesaj pe Facebook faptul că se delimitează total de "rușinosul vot de ieri, dat cu acordul conducerii coaliției, cu privire la pragul de 250.000 de lei pentru abuzul în serviciu".

"Vă asigur că larga majoritate a colegilor mei din PNL împărtășesc același sentiment. Partidul Național Liberal trebuie să își revină urgent în fire! Stabilitatea politică și economică României, sub umbrela unei coaliții pe care ne-am asumat-o și pe care o susținem, nu justifică trecerea unor linii roșii ca cea de ieri, prin acest vot rușinos. Orice decizie de acest fel trebuie luată doar prin consultare și dezbatere publică, alături de ministerele de resort, instituții, parlamentari, societate civilă, ONG-uri și cetățeni. Vă asigur că majoritatea colegilor mei susțin acastă poziție și vă cer scuze pentru rușinoasa zi de ieri", a mai scris acesta.