Declarația zilei vine de la un deputat PSD, Adrian Solomon, din Vaslui, cunoscut și pentru alte replici controversate. Mihai Răzvan Ungureanu a fost amenințat de același Solomon că va avea soarta lui Aldo Moro.

Utilizatorii platformei sociale Facebook au intrat în atenția deputatului de Vaslui Adrian Solomon. Parlamentarii a catalogat utilizatorul de Facebook drept „dilibău”.

 

„Cel care are Facebook nu mai are - nu ca relatii - nu mai are soare, nu mai are întuneric, nu mai are lumină, nu mai are nimica, stă cu ochii numai în televizorul ăla. Dacă cineva a dorit să facă din niște oameni normali niște oameni tembeli a reușit, prin acest sistem. Tocmai prin faptul că te captează, te atrage, prin tot felul de glumițe, lucruri simpatice, îți mai bagă câte un mesaj din ăsta cu rezist, cu nu știu ce. Și atuncea hashtag (#)dilibău scrie pe toata lumea care foloseste în exces aceasta. Și toată lumea are tendința de a folosi în exces. Ideea mea - e mai bine așa. Că, dacă mă apuc eu să comentez, vă dați seama ce iese. Mai bine să nu am Facebook”. 

 

Adrian Solomon, deputat de Vaslui și președinte al Comisiei pentru Muncă, a făcut declarația într-un interviu pentru televiziunea locală Media TV.

Adrian Solomon nu este la prima declarație controversată. În 2012, el i-a transmis premierului de atunci, Mihai Răzvan Ungureanu, că va avea „soarta lui Aldo Moro” dacă va trece prin Bârlad fără să anunțe autoritățile locale.