PSD Olt a anunțat că deputatul Dan Ciocan, care a lipsit luni de la dezbaterea moțiunii de cenzură, a fost exclus din partid.

Biroul Permanent al Organizației Municipale PSD Caracal a decis luni, cu unanimitate de voturi, excluderea din partid a lui Dan Ciocan.

”Motivele excluderii sunt următoarele: absența de la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban; încercările repetate de a convinge, în sediul PSD Caracal, folosindu-se de calitatea de deputat, membri cu notorietate ai PSD, să candideze pentru Consiliul Local Caracal din partea formațiunii Pro România. Mai mult de atât, s-a observat că nu mai rezonează de mult timp cu principiile organizației PSD Olt, organizație care i-a oferit totul, din punct de vedere politic: două mandate de deputat și funcția de președinte al Organizației Municipale Caracal, una dintre cele mai importante organizații din județ. Organizația noastră s-a delimitat dintotdeauna de atitudinea duplicitară, ipocrizia și lipsa de caracter”, se arată într-un comunicat al PSD Olt, citat de Gazeta Oltului.

Înainte de plenul de ieri, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că va propune excluderea din partid a celor care nu se prezintă la vot.