Deputatul PSD Adrian Solomon, prins alături de colegul său deputat Irinel Stativă fără mască la un local de tip fast food din Capitală, susține că este victima unui "linșaj mediatic".

”Așa cum despre amendă am aflat din presă, tot din presă a aflat și despre autosesizarea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării cum că l-aș fi discriminat pe cetățeanul turc de la fast food, numindu-l . Eu nu văd unde este discriminarea având în vedere că așa îl cheamă pe omul acela. Pe ecusonul pe care îl avea în piept scria.  Dacă ăsta este numele lui, eu cum trebuia să îi spun? Trebuia să mă adresez cu ? Bun, poate nu este cea mai bună formulă de politețe pe care o puteam folosi, poate că este o formulă de adresare mai puțin elegantă. Dar acest lucru nu ține de discriminare”, a spus deputatul Solomon, potrivit Barladulmeu.ro.

Solomon consideră că este victima unui "linșaj mediatic" pentru că Guvernul Orban "a cumpărat presa".

”Până una-alta, acesta este un linșaj mediatic ce pare să aibă la bază cele 140 de milioane de euro cu care Guvernul Orban a cumpărat presa. Dacă pentru a fi înjurați adversarii politici s-au dat acei bani, atunci e păcat că nu au fost cheltuiți pentru lucruri folositoare oamenilor”