El a anunțat, luni, că proiectul de lege privind salarizarea unitară nu se va depune la Parlament în cursul zilei, spunând că-și dorește ca acesta să "mai stea" o săptămână, pentru a fi publicat în presă,astfel încât "să-și mai dea lumea cu părerea".

"Nu. Eu nu vreau să-l depun azi. Să mai stea o săptămână, să meargă la grupuri, să-l publicăm și în presă, să-și mai dea lumea cu părerea", a declarat Liviu Dragnea, întrebat dacă proiectul legii salarizării unitare se va depune luni la Parlament, așa cum s-a anunțat, scrie Mediafax.

Dragnea a făcut aceste declarații înaintea ședinței grupurilor parlamentare reunite ale PSD și ALDE, care au fost convocate luni după-amiază tocmai pentru a li se prezenta proiectul de lege al salarizării unitare, în vederea depunerii acestuia la Parlament.

Vineri, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, preciza că Legea salarizării unitare va fi depusă, luni, la Parlament, după ce va fi semnată și de senatori, afirmând că până atunci se "amuză” văzând "dezlănțuirea de forțe” împotriva acestei legi, pe care cei care o critică nu au văzut-o.

Liderii PSD și ALDE au semnat și asumat, joi, la Sinaia proiectul legii salarizării unitare.