Liviu Dragnea a reapărut în spațiul public și a vorbit pentru prima dată despre modificările fiscale controversate. Cei nedreptățiți, în opinia lui, sunt cei din sectorul IT.

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat duminică, în legătură cu modificările la Codul Fiscal, că există o singură problemă, pe care însă Guvernul o va rezolva, cea a angajaţilor din IT, conform News.ro.

„Avem o singură problemă, care va fi rezolvată de către Guvern: cei care lucrează în IT. Dar sunt mai multe variante, pe care colegii din Guvern le vor propune. Salariile oricum nu le scad, ci se pune problema dacă firma cheltuieşte mai mult. Nu văd de ce ar putea fi neconstituţional (noile modificări, n.r.). Companie dupa companie anunţă că nu vor scădea salariile”, a declarat preşedintele PSD.

„PSD nu va da înapoi. Când vrei să smulgi societatea din stagnare trebuie să îți asumi un anumit tip de acțiune și să o duci până la capăt, indiferent de piedici și de adversari (...) Cu siguranță știți și vedeți că mulți nu vor schimbare și vor încerca să ne oprească. Sistemul însuși, despre care se vorbește generic, manifestă totdeauna, oriunde, o rezistență la schimbare. Sunt unii care se simt amenințați de aceste schimbări (...) și vor încerca să te lovească, să ne lovească. Sunt mulți care au de pierdut în urma schimbărilor pe care am început să le facem, dar să nu uitați că cei mai mulți, zdrobitor de mulți au de câștigat”, a mai spus Liviu Dragnea.