Președintele PSD l-a ironizat pe șeful Comisiei buget-finanțe din Senat care a votat pentru eliminarea proaspetei supraaccize la carburanți și pentru limitarea „split TVA” doar pentru firmele care au contracte cu statul.

Eugen Teodorovici a intrat în vizorul liderului PSD după ce în Comisia buget-finanțe din Senat a făcut praf mai multe măsuri adoptate de guvernul Tudose prin Ordonanță de Urgență.

Comisia a eliminat din OUG supraacciza proaspăt reintrodusă de guvern, dar a și limitat depunerea de către firme a cotei de TVA într-un cont separat, special creat, ceea ce nu a fost pe placul lui Liviu Dragnea.

 

„Nu am avut această onoare, probabil că o să o am. În legătură cu acel vot vom avea o discuție în Comitetul Executiv și în grupurile parlamentare. Trebuie să ne aducem cu toții aminte că această majoritate parlamentară este constituită să sprijine un Guvern, nu pentru a-l încurca. Eu cred că la domnul Teodorovici este o altă problemă. În primăvară a venit la mine și mi-a cerut să-l susțin să devină președinte al Comisiei Economice din Senat. Colegii l-au susținut, dar se pare că este o funcție care poate să-l tulbure foarte mult”, a declarat Liviu Dragnea.