Liderul PSD a pus tunurile pe președintele României, Klas Iohannis, pe care l-a invitat să nu mai vorbească niciodată despre PSD.

„Nu mai vreau să merg la Cotroceni, și nu este un moft. Nu mai cred în neimplicarea politică a președintelui. Îl rog să nu se mai refere niciodată la PSD. Dacă vrea să se refere la PSD, să se înscrie în PSD, să devină membru PSD. (...) Cred din ce în ce mai mult că președintele Iohannis nu rămâne neimplicat politic. (...) Îmi pare foarte rău, nu mai am încredere. Rugăminte și pentru doamna purtător de cuvânt - să nu mai facă conferințe de presă în care să se refere la PSD, ce e bine și ce nu e bine să facă PSD. Vrea să își spuna părerea, semnează o adeziune și se înscrie la noi”, a declarat Liviu Dragnea.

Declarația lui Liviu Dragnea vine după ce președintele României a susținut intenția premierului Mihai Tudose de a remania mai mulți miniștri din guvern. Mai mult, Iohannis a declarat că se va gândi serios dacă PSD mai are capacitatea de guvernare în cazul în care ar pica și al doilea guvern în doar 10 luni.