Președintele Camerei Deputaților Liviu Dragnea a declarat luni seară, la România TV, că nu crede că există vreun membru din conducerea PSD care să nu aibă vreun dosar făcut.

”De foarte mulți ani se vorbește despre un sistem paralel, ilegitim care funcționează în România de ani de zile, în ultimele luni au început să apară documente, mărturii...acest sistem este unul tăios. Încep să iasă la iveală multe lucruri și asta deranjează și încă nu s-a terminat... astăzi au încercat să mă intimideze..sunt 3-4 oameni care merg oriunde unde merg eu sau dl Tăriceanu”, a declarat liderul PSD, potrivit romaniatv.net.

Dragnea le-a mulțumit colegilor săi care l-au susținut la DNA: ”Aseară am aflat că se intenționează să vină acolo...primul impuls a fost să-i rog să nu vină acolo, după aia am zis să las partidul să se exprime, pentru asta eu le mulțumesc”.

Șeful PSD a spus că nu crede că din vreo anchetă OLAF reiese că ar fi fost implicat în problemele Tel Drum legate de fonduri europene.

Liviu Dragnea a mai spus că președintele Klaus Iohannis este beneficiarul politic al execuției sale: ”Sistemul la un moment dat va sări și pe dumnealui cum a sărit și pe Traian Băsescu”.