Preşedintele PSD le-a cerut luni noilor membri ai conducerii partidului să evite situaţiile generate de precedesorii lor care considerau că poziţiile din PSD reprezintă „nişte oportunităţi pentru proiecte personale de imagine în dauna partidului”.

„Vă sugerez să comunicaţi mult mai aplicat şi atunci când comunicaţi să spuneţi lucruri şi să nu mai avem situaţii în partid când colegi din conducere considerau că poziţiile pe care le-au ocupat în urma unor alegeri, a unor numiri, au însemnat de fapt nişte oportunităţi pentru proiecte personale de imagine în dauna partidului”, a declarat, în prima şedinţă a conducerii PSD, liderul partidului, Liviu Dragnea.

El le-a cerut noilor membri ai conducerii PSD să citească „cu atenţie” încă o dată documentele pe care social-democraţii le-au aprobat la congres, proiecte pe care şi le-au asumat şi care au avut susţinerea unanimă a delegaţilor congresului, scrie Mediafax.

„Fiecare dintre dumneavoastră va avea o implicare foarte bine definită, foarte clară, în gestionarea şi realizarea acestor proiecte care nu sunt proiecte pentru PSD, sunt proiecte pentru România. Vreau, de asemenea, să înţelegeţi că această responsabilitate pe care aţi primit-o având în spate încrederea colegilor dumneavoastră atât în întregul congresului, cât şi la nivel de regiune înseamnă că delegaţii de la congres, colegii noştri, v-au trimis la muncă pentru că au încredere în dumneavoastră”, a spus Dragnea.

„Trebuie să înţelegeţi că nu este o bătălie foarte simplă, este o bătălie între comunicarea corectă pe care vrem şi trebuie sa o facem noi şi baraj de comunicare care va fi ridicat mereu de către adversarii noştri”, a adăugat liderul social-democrat.