Președintele PSD le-a cerut luni noilor membri ai conducerii partidului să evite situațiile generate de precedesorii lor care considerau că pozițiile din PSD reprezintă „niște oportunități pentru proiecte personale de imagine în dauna partidului”.

„Vă sugerez să comunicați mult mai aplicat și atunci când comunicați să spuneți lucruri și să nu mai avem situații în partid când colegi din conducere considerau că pozițiile pe care le-au ocupat în urma unor alegeri, a unor numiri, au însemnat de fapt niște oportunități pentru proiecte personale de imagine în dauna partidului”, a declarat, în prima ședință a conducerii PSD, liderul partidului, Liviu Dragnea.

El le-a cerut noilor membri ai conducerii PSD să citească „cu atenție” încă o dată documentele pe care social-democrații le-au aprobat la congres, proiecte pe care și le-au asumat și care au avut susținerea unanimă a delegaților congresului, scrie Mediafax.

„Fiecare dintre dumneavoastră va avea o implicare foarte bine definită, foarte clară, în gestionarea și realizarea acestor proiecte care nu sunt proiecte pentru PSD, sunt proiecte pentru România. Vreau, de asemenea, să înțelegeți că această responsabilitate pe care ați primit-o având în spate încrederea colegilor dumneavoastră atât în întregul congresului, cât și la nivel de regiune înseamnă că delegații de la congres, colegii noștri, v-au trimis la muncă pentru că au încredere în dumneavoastră”, a spus Dragnea.

„Trebuie să înțelegeți că nu este o bătălie foarte simplă, este o bătălie între comunicarea corectă pe care vrem și trebuie sa o facem noi și baraj de comunicare care va fi ridicat mereu de către adversarii noștri”, a adăugat liderul social-democrat.