Președintele PSD a anunțat că marți, de la 11:00, se va reuni un nou CEx, unde va avea loc o discuție deschisă și transparentă privind propunerile de prim-ministru.

Discuția va fi ”în așa fel încât să avem cât mai puține motive să ne temem că vom ajunge pentru a treia oară în această situație”, a spus Dragnea.

El a spus că s-au făcut mai multe reproșuri, concluzia generală fiind că există ”o stare conflictuală între partid și guvern, cât și în interiorul guvernului”. 

Liviu Dragnea a făcut referire la ultimele apariții televizate, în care s-au spus lucruri care ar fi trebuit discutate în interiorul PSD.

Liderul PSD a mai spus că pare că are ”mână foarte proastă” nu doar când e vorba de premieri, astfel că marți nu va face nicio propunere.

Întrebat de reacția președintelui, Dragnea a precizat că e ”absolut convins” că nu e fericit de situația, dar crede că va respecta Constituția și va ține cont de propunerea majorității.

Liderul PSD a susținut că va avea o relație bună cu Tudose, așa cum a avut înainte, el dând vina pe persoane care au încercat să-l manipuleze pe premier.

El a mai susținut că există ”un pesonaj veninos” într-o instituție românească, personaj care face foarte mult rău PSD-ului.