Liderul PSD a negat declaraţia lui Martin Schulz, care a susţinut că a discutat cu Dragnea pe tema legilor Justiţiei, exprimându-şi nemulţumirea.

""N-am avut plăcerea şi onoarea să vorbesc cu domnul Schulz şi mă abţin cu greu, am fost sfătuit să mă abţin până când se termină alegerile în Germania (24 septembrie - n.r.)", a răspuns Liviu Dragnea, întrebat cum comentează declaraţia liderului social-democrat Martin Schulz.

Întrebat dacă va oferi detalii jurnaliştilor peste două săptămâni, Dragnea a răspuns afirmativ.

Fost presedinte al Parlamentului European, Schulz a fost interpelat de un român din Germania în timpul unei vizite electorale, care l-a întrebat în legătură cu modificările propuse de Tudorel Toader.

"Vă spun acum trei puncte, pe care le-am transmis și domnului Dragnea personal. Aceste legi sunt absolut greșite. Și dacă aș fi fost la voi, și eu aș fi fost la demonstrații. Corupția trebuie eliminată de la rădăcini și, dacă în partidul meu există corupți, eu personal voi rezolva problema. Apropo, am dat afară un vicepreședinte din fracțiunea mea, Adrian Severin, exact pentru așa ceva", a răspuns Schulz, potrivit dialogului filmat şi postat pe Facebook de românul Christian Irimia Balazs.