Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, candidat la funcția de președinte, a anunțat că vrea să facă echipă la Congresul din 11 octombrie cu președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, care să ocupe funcția de președinte executiv al PSD.

"Am anunțat că îmi doresc să fac echipă cu Valeriu Zgonea, ca președinte executiv, în conducerea PSD. Cred foarte mult că această echipă, împreună cu alți colegi pe care îi vom avea alături după alegerea din Congres, să ne ajute să ducem la capăt noul proiect politic al PSD pentru noul ciclu politic care începe în 2016", a declarat, vineri, la Conferința Județeană a PSD Cluj, Liviu Dragnea, relatează Mediafax.

Prezent la eveniment, președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a replicat că va fi o onoare să fie președinte executiv al PSD dacă va fi ales la Congres.

"Este și un imbold la muncă pentru o generație care a demonstrat că a rămas acasă să construiască o Românie așa cum ne dorim cu toții, o Românie europeană, pentru noi toți”, a spus Zgonea.