Președintele Consiliului Județean Vaslui, social-democratul Dumitru Buzatu, a fost huduit de câteva persoane la ceremonia dedicată Zilei Naționale a României. În replică, Buzatu l-a făcut tembel pe unul dintre protestatari.

După ce și-a rostit discursul în Piața Civică din oraș, în fața a mii de oameni, Buzatu, a fost huiduit de câteva persoane. La rândul lui, acesta nu s-a putut abține și a replicat, spre surprinderea celoralți reprezentanți ai autorităților locale: "măi, tembelule, măi!”, potrivit vremeanoua.ro.

Președintele Consiliului Județean Vaslui nu este la prima ieșire de acest fel. De-a lungul timpului, s-a mai evidențiat prin exprimări  precum "nu mă interesează nici măcar 100.000 de răgălii adunate de undeva” (n.r. referitor la zecile de mii de oameni care au protestat împotriva legislației penale prin Ordonanța de Urgență a Guvernului Grindeanu) sau "ia nu mă mai frecați la cap, că nu-s dator să dau nicio explicație” (n.r. după ce ar fi spus în timpul unei ședințe CEX că toți jurnaliștii sunt șpăgari).