Primăria din Crevedia a aprobat marți o Hotărâre în ședința Consiliului Local prin care îi dă un teren fratelui unui apropiat al primarului, relatează Antena 3, citată de News.ro.

"Fratele meu stă în casă la fratele meu momentan. Cât o să-l mai țină și unde doarme? Asta nu se spune? El nu a avut casă niciodată, a fost un ajutor și nu acum de când am venit eu la primărie ca și consilier. Are cererea făcută de foarte mult timp. Nu s-a pus ieri pe ordinea de zi. Asta e treabă de luni de zile. Nici nu eram eu consilier, n-aveam nicio treabă cu primăria când a fost să îi dea lui loc de casă", a spus consilierul primarului la Antena 3 CNN, după ce fratele său a primit un teren prin decizia consilierilor locali. 

”Copilul ăsta doarme pe o canapea, într-un living la fratele nostru. Ar vrea și el să se căsătorească. Nu este prioritate?”, a mai spus acesta.

Decizia consilierilor locali din Crevedia vine la câteva zile de la exploziile care au avut loc în weekend la o stație de GPL din Crevedia și care a dus la moartea a două persoane și rănirea altor 56, majoritatea pompieri.