După ce au fost ”debarcați” din funcții, Mihai Fifor și Eugen Teodorovici au de împărțit reproșuri.

”Când narcisismul devine patologic, bichonul începe să se creadă pitbull... umflă pieptul, își flutură nările și se tot admiră în oglindă. Mamă, mamă ce voinic! Aș râde, dacă n-ar fi atât de trist. Mi-e greu să înțeleg oameni care vorbesc de morală și n-au dram, oameni care vorbesc de echipă, dar care n-au fost niciodată capabili să facă echipă cu cineva, oameni care, în ultimele 5 luni s-au slujit doar pe ei, mimând cu grație grija față de proiectul prezidențialelor, față de candidat sau față de partid”, a scris joi pe Facebook Mihai Fifor, după ce Eugen Teodorovici l-a făcut șobolan.

Potrivit unor relatări din presă, după ședința CEx a PSD, de marți seara. deranjat că Mihai Fifor a declarat despre el că și-ar fi dat demisia, Teodorovici a ieșit din biroul în care se afla, pentru a-l căuta pe Mihai Fifor: ”Unde e șobolanul ăla?”. 

”Recunosc că l-am făcut șobolan pe Fifor. Asta recunosc. Am urmărit discuția telefonică pe post a acestuia și m-am enervat. Am început sa-l caut prin partid. Voiam să îi dau o lecție de morală. Spre norocul dumnealui nu l-am găsit. Măcar să fi spus adevărul”, a afirmat Eugen Teodorovici, miercuri seara, la România TV.