Viceprimarii care o vor însoți pe Gabriela Firea în conducerea Capitalei sunt Aurelian Bădulescu de la grupul PSD-UNPR și Tudor Ionescu de la ALDE. Ambii au fost aleși joi, după ce au obținut, fiecare, câte 28 de voturi "pentru" și 19 "împotrivă".

În total, în Consiliul General al Municipiului București, au fost exprimate 47 de voturi. Ceilalți aspiranți la fotoliile de viceprimar, Cătălin Deaconescu de la PNL și Lucian Iliescu de la PMP au avut câte 9 voturi "pentru" și câte 38 "împotrivă".

Tudor Ionescu (ALDE), noua mână dreaptă a Gabrielei Firea, este cunoscut în presă sub numele de Tudy. Acesta ar fi fost amantul Oanei Zăvoranu. Presa tabloidă a preluat câteva filmulețe compromițătoare cu el.

Tudor Ionescu a fost membru PNL din 2008, atunci când și Călin Popescu Tăriceanu era în acest partid. Tudor Ionescu este absolvent al Facultății de Științe Politice și are un master la Bruxelles, dar și o carieră în modelling.

Noul viceprimar a bătut palma și cu Cristian Bușoi (în 2009-2010), căruia i-a fost și consilier, și cu Norica Nicolai. Din partea PNL, Ionescu a făcut stagii de europarlamentar.

Tudy a dat și examenele de admitere în Corpul Diplomatic și Consular al României, însă le-a picat.

După scandalul apărut în presă, Tudy și-a încercat mâna și în afaceri, deschizându-și mai multe magazine în piețele din Capitală.

Tudor Ionescu a ajuns pe mâini bune în partidul lui Tăriceanu. Presa scrie că Tăriceanu i-ar fi naș. 

Aurelian Bădulescu este cunoscut pentru faptul că a fost avocatul lui George Becali.