Fostul primar general al Bucureștiului, actual ministru al Familiei, Gabriela Firea, a declarat miercuri seară, la Antena 3, că, dacă cetățenii o vor vota la viitoarele alegeri, se va întoarce ca primar al Bucureștiului.

"Dacă cetățenii mă votează, mă vor vota, mă voi întoarce ca primar general. Mi-aș dori să candidez, dacă sunt sănătoasă, dacă sunt bine, dacă lucrurile sunt funcționale, dacă mai am energie, putere ca acum să spunem", a declarat Gabriela Firea.

Potrivit ei, că sunt discuții incipiente la nivelul coaliției de guvernare.

"Mi-aș dori să candidez. (...) Discuțiile în coaliție aș putea să afirm că sunt incipiente, s-a vorbit la nivel teoretic. Nu aș vrea să angajez acum mai multe aspecte. Din punct de vedere politic se vorbea despre o posibilă alianță în 2024 la nivel de București pentru alegerile locale, dar nu știu cât de mult să mă bazez. Este decizia domniilor lor, dacă vor veni cu un candidat redutabil pentru Primăria Capitalei sau vor dori să avem o alianță politică și să îi reprezint și pe ei cu cinste, aș spune eu, pentru că am avut foarte multe proiecte social-democrate la Capitală, dar și foarte multă liberare și mă refer aici la investiții", a adăugat ea.