Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirmă că va sprijini PSD în campania pentru alegerile prezidențiale, dar nu ar fi de acord ca social-democrații să desemneze un "iepure" sau un candidat fără șanse în cursă.

"Eu nu am fost certată cu pesediștii sau cu PSD-ul (...). Sunt membru PSD, chiar dacă am fost dată afară la un moment dat din toate funcțiile politice. Sunt membru PSD și îmi doresc un candidat PSD la alegerile prezidențiale, pe care îl voi susține din tot sufletul. Sub nicio formă nu aș fi de acord ca PSD să arunce un iepure în cursa prezidențială sau un candidat fără șanse, care să facă ușoară lupta candidaților de pe dreapta", a declarat Gabriela Firea joi, într-o intervenție telefonică la Antena 3, informează Agerpres.

Întrebată dacă intenționează să-și anunțe candidatura la alegerile prezidențiale, Firea a răspuns: "Nu aș vrea să anticipez, doar vă spun că voi face aceste clarificări săptămâna viitoare"."Săptămâna viitoare îmi reiau activitatea, atât la primărie, cât și activitatea politică, și voi organiza o întâlnire cu presa (...) și voi comunica intențiile mele pe toate palierele, atât politic, cât și administrativ", a precizat primarul general al Capitalei