Deputatul PSD Florin Iordache a explicat, într-o intervenție la RFI, că social-democraților nu le este rușine cu Viorica Dăncilă, afirmând că președintele Klaus Iohannis "dorește decât o dezbatere cu cei pe care-i selectează dumnealui".

”Prestația lui Klaus Iohannis este jalnică. Este prima conferință de presă care a durat o oră, cinci ani de zile i-au trebuit să aibă o conferință de o oră, mare realizare! Este prima conferință. Doi: și-a pregătit-o cu foarte mult timp înainte, n-o să-l mai vedeți foarte curând, dorește decât o dezbatere cu cei pe care-i selectează dumnealui. Îi e frică să aibă o dezbatere cu Dăncilă. De ce îi e frică de Dăncilă?”, a spus Florin Iordache, potrivit sursei citate.

Florin Iordache susține că social-democraților nu le e rușine cu o candidată ca Viorica Dăncilă, așa cum s-a speculat în ultima vreme.

”Nu ne este rușine cu Viorica Dăncilă, este președinta PSD și o să vedeți în turul doi ce figură frumoasă va face. Câștigăm alegerile, bineînțeles. Gândesc normal și pozitiv, raportându-mă la ceea ce au făcut și unul și altul. Dacă după cinci ani de zile, marea realizare a lui Klaus Iohannis este că a reușit să aibă o conferință de o oră, după atâtea vacanțe, după atâtea blocaje pe care le-a avut, ne așteaptă în turul doi o victorie a Vioricăi Dăncilă”, a adăugat acesta.