Liderul deputaților liberali, Florin Roman, spune că "PNL a ieșit cu motoarele turate" de la întâlnirea pe care liderii formațiunii au avut-o marți seara cu președintele Klaus Iohannis.

"PNL a ieșit cu motoarele turate de la această întâlnire, cu o echipă puternică, unită și consolidată în jurul lui Ludovic Orban/ deci nu a fost nicio întâlnire cu cuțitele pe masă cum spun unii, e drept că am servit o cafea și o apă plată! Nu am discutat nici măcar în trecere despre remaniere, întrucât suntem foarte multumiți de modul în care miniștrii liberali au reacționat în această perioadă dificilă/ deci nu pleacă nimeni, nu vine nimeni, iar miniștrii își fac datoria cât mai bine omenește posibil", a scris marți seara, pe Facebook, Florin Roman.

Deputatul susține că, în câteva zile, Guvernul liberal va prezenta ”un amplu program de revigorare a economiei românești, bazat pe investiții și pe sprijinirea masivă a sectorului privat".

"Vești bune pentru români: scade numărul cazurilor grave de COVID din secțiile ATI, dar și numărul bolnavilor. În schimb, crește numărul celor care se vindecă. Suntem pe drumul cel bun, nu ne-am prăbușit ca Italia sau Spania. Din punct de vedere economic, suntem una din puținele țări din UE cu creștere economică în trimestrul I. Veniturile colectate în aprilie și mai sunt mai bune ca cele de anul trecut, din perioada similară. Cuvântul de ordine însă rămâne prudența! În câteva zile, Guvernul liberal prezintă un amplu program de revigorare a economiei românești, bazat pe investiții și pe sprijinirea masivă a sectorului privat. În final, am o veste proastă și pentru PSD: vor fi în opoziție și în următorii 4 ani", a spus el.

Președintele Klaus Iohannis a avut marți o întâlnire informală cu mai mulți lideri ai PNL, printre care și premierul Ludovic Orban, la o vilă de protocol din București.