Fostul premier Victor Ponta scrie pe Facebook că președintele Iohannis are o listă a oamenilor de care vrea să scape pentru a nu mai conta propria incompetență, insinuând că pe ea s-ar fi aflat și patronul Hexi Pharma, Dan Condrea.

"Deci lista celor de care dl. Iohannis a vrut să scape cât mai repede ca să nu mai conteze propria sa incompetență: Victor Ponta, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea, Crin Antonescu și acum Călin Popescu Tăriceanu din politică / Tiberiu Nițu, Alina Bica, Horia Georgescu - din instituții (George Maior a avut abilitatea să plece la timp)! Sau poate și Dan Condrea?!?!", a scris, marți, fostul premier, tot mai activ în ultimele zile pe rețelele de socializare.

Totodată, Ponta a mai scris că se așteaptă ca președintele Klaus Iohannis să ceară demisia lui Călin Popescu Tăriceanu, pe care DNA îl anchetează pentru mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului.

"Dacă fura niște case cu acte false putea să rămână în funcție, așa nici vorbă!", a comentat ironic Ponta, referindu-se la casa pierdută de Klaus Iohannis în instantă.