Deputatul PSD Gabriel Vlase spune că Liviu Dragnea știa că va merge la Cotroceni, înainte ca președintele Klaus Iohannis să-l nominalizeze pentru șefia Serviciului de Informații Externe.

Deputatul PSD Gabriel Vlase a fost nominalizat săptămâna trecută de președintele Iohannis pentru funcția de director al SIE.

„Am vorbit și cu președintele partidului, l-am anunțat înainte de a merge la președintele Iohannis, hârtia este la Parlament, sunt proceduri parlamentare. Când vor hotărî cei doi președinți ai Camerelor, va intra în dezbatere”, a spus Vlase înainte de ședința grupului parlamentar al PSD.

Dragnea l-a ironizat pe președintele Iohannis după ce a primit propunerea de nominalizare a lui Vlase. „Într-adevăr, am primit o adresă de la președinte, eu și Călin Tăriceanu, o propunere pentru SIE. Și acum, ca să citez un clasic în viață: această adresă aduce mai multe întrebări decât clarificări. O să o citesc până o să înțeleg, poate e nevoie să facem o dezbatere pe această temă și o să vă comunic. Ăsta e răspunsul la întrebarea încă nerostită în legătură cu nominalizarea la SIE”, a spus liderul PSD vineri, la Școala politică de vară a Tineretului Social Democrat.