Fostul premier Victor Ponta a publicat joi o nouă fotografie cu Liviu Dragnea, alături de Laura-Codruța Kovesi, George Maior și Gabriel Oprea. Poza e însoțită de un mesaj pentru membrii CEx: ”Dragnea nu a luptat niciodată cu Statul Paralel”.

”Pentru membrii CEx al PSD - pentru toți cei care încă îl susțin pe Dragnea! Stop minciunii și ipocriziei! Stop manipulării și imposturii! Dragnea nu a luptat niciodată nici cu Kovesi, nici cu Statul Paralel, nici contra abuzurilor, nici ca să-și apere colegii! Mereu și-a urmărit interesul personal indiferent de interesul celorlalți! Revolta mea, a lui Grindeanu, Tudose, Bănicioiu, Andronescu, Firea și, de ieri, Țuțuianu, Stănescu, Ciolacu, Mocioalcă, Neacșu etc nu are absolut nicio legătură cu Iohannis, SRI, Soros bla bla - este doar o încercare în al 12-lea ceas de a-i lua manșa unui pilot nebun și disperat gata să distrugă tot! Cine mâine rămâne cu Dragnea să nu mai invoce scuze false!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Fostul premier a declarat recent la B1 TV că are mai multe fotografii cu Liviu Dragnea alături de persoane pe care în public le critică. Ponta a afirmat atunci că va publica o poză pe zi pentru a arăta legăturile liderului PSD cu așa-zisul stat paralel.