Klaus Iohannis și Dacian Cioloș au discutat, luni, la Cotroceni, despre probleme de actualitate, printre care și bugetul pe 2016. Discuția a avut loc cu puțin timp înainte de ședința informală de Guvern, dedicată proiectului de buget pe anul viitor.

Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, președintele Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș au avut, luni, la Palatul Cotroceni, prima întâlnire de lucru după învestirea noului Cabinet, discuțiile vizând ”probleme de actualitate, precum situația refugiaților în contextul ultimelor evenimente din Europa și construcția bugetului de stat pentru anul 2016”.

”În contextul în care legea bugetului de stat trebuie înaintată cu celeritate Parlamentului spre dezbatere și adoptare, cei doi oficiali au fost de acord că actul normativ trebuie să aibă la bază o viziune pe termen lung pentru dezvoltarea României astfel încât, în următoarele luni, să poată fi puse bazele reformelor în domeniile cele mai importante”, se arată în comunicat.

Discuția a avut loc cu puțin timp înainte de ședința informală de Guvern, dedicată proiectului de buget pe 2016.