Vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, a declarat pentru DigiFM că, dacă se va da OUG pentru modificarea Codurile penale, "e foarte bine", pentru că sunt "foarte mulți români care sunt nedreptățiți".

"Am văzut pe agenda Executivului că astăzi (vineri - n.r.) nu este o astfel de ordonanță. Dacă se va da, e foarte bine că se va da, pentru că în Parlament ați văzut că modificările trenează și sunt foarte mulți români care sunt nedreptățiți pentru că legislația nu este pusă în concordanță cu deciziile Curții Constituționale", a afirmat Iordache, potrivit sursei citate.

De asemenea, referitor la faptul că această Ordonanță l-ar putea salva pe Dragnea de dosarul angajărilor fictive de la DGASP Teleorman, Iordache a spus: "Văd că aveți o obsesie, haideți să finalizăm. Legile nu se fac pentru o persoană. Legile se fac să îndrepte anumite chestiuni care se află în neconcordanță cu Constituția și cu alte acte și directive internaționale. Deci atunci când va apărea o ordonanță, aceasta nu se dă pentru o persoană, nici măcar pentru Liviu Dragnea".