Liviu Dragnea, fost președinte al PSD, încarcerat pentru trei ani și jumătate la Penitenciarul Rahova pentru angajările fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman, a înregistrat un nou dosar în care a chemat partidul ”la bară”.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București. În acest dosar, Liviu Dragnea este reclamant, iar PSD pârât, inclusiv Organizația Județeană Teleorman.

Obiectul dosarului îl constituie ”partide politice dizolvare persoană juridică – art.253 CC. – declinare” și are primul termen în data de 4 iunie 2020, relatează Presshub.ro.

Totodată, luni, Liviu Dragnea a fost audiat prin videoconferință de judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție, însă avocații acestuia au reclamat faptul că, din cauza unor probleme tehnice, "nu prea s-a înțeles mare lucru" din ce a spus fostul președinte al PSD, potrivit Agerpres.

Audierea a avut loc în cadrul unui proces în care fostul președinte al PSD solicită să fi eliberat din penitenciar, pe motiv că este deținut nelegal în închisoare. Dragnea nu a fost adus de la penitenciar, fiind reprezentat de avocați în sala de judecată.