Liviu Dragnea a depus în instanță o cerere de intervenție pentru anularea alegerii Vioricăi Dăncilă și a lui Mihai Fifor la Congresul PSD în funcțiile de președinte, respectiv secretar general al Partidului Social-Democrat.

Fostul lider al PSD a depus în instanță o cerere de intervenție, în calitate de intervenient principal, în contradictoriu cu PSD, prin cabinetul avocatului Flavia Teodosoiu, pentru anularea alegerii Vioricăi Dăncilă și a lui Mihai Fifor la Congresul PSD în funcțiile de președinte, respectiv secretar general PSD, potrivit surselor Antena 3.

Liviu Dragnea contestă nu alegerea Vioricăi Dăncilă, ci faptul că el nu demisionase la momentul în care s-a organizat Congresul și, de asemenea, acesta spune că era președinte și al organizației PSD Teleorman și practic a fost condamnat pentru fapte de corupție din acea poziție, lucru care ar atrage ca pedepsa domniei sale să se aplice și la organizația PSD Teleorman.

La acest Congres a fost schimbat și statutul. PSD a cerut instanței modificarea statutului, dar Tribunalul București încă n-a luat o decizie, cel mai probabil în urma cererii lui Liviu Dragnea.