Premierul Mihai Tudose are o întrevedere luni cu președintele PSD, Liviu Dragnea, la sediul Guvernului, au declarat, pentru Mediafax, surse guvernamentale.

Liviu Dragnea a declarat, după întrevedere, că a discutat cu premierul despre prioritățile legislazive, despre Comitetul Executiv Național al PSD, care va avea loc în zilele următoare, despre implementarea programului de guvernare, precum și despre nivelul și creșterea încasărilor.

Liderul PSD s-a declarat mulțumit de implementarea programului de guvernare, explicând că Executivul a început să depășească țintele propuse privind implementarea programului de guvernare.

"Am discutat despre prioritățile legislative de Guvern pentru această toamnă, despre CEx-ul pe care îl vom organiza în zilele următoare, despre stadiul în care se află implementarea programului de guvernare și trebuie să recunosc că pentru mine este o veste foarte bună, au început să îl și depășească, ceea ce îmi dă de gândit, nivelul încasărilor, creșterea economică și faptul că cea mai mare parte din întârzieri au fost recuperate. M-am uitat pe evidența prezentată și de vicepremierul Ciolacu și de doamna vicepremier Shhaideh, sunt doar două sau trei locuri unde sunt în curs de realizare, dar sunt în grafic", a declarat Dragnea, la finalul întâlnirii.

***

La discuții ia parte și vicepremierul Sevil Shhaideh, dar și secretarul general al PSD, Niculae Bădălău.

***

Discuțiile cu premierul Tudose vin în contextul în care luni dimineața directorul general al companiei aeriene de stat Tarom, Eugen Davidoiu, și-a dat demisia.

Oficial, Liviu Dragnea a anunțat luni că nu este interesat de cine conduce Tarom: "Nu mă interesează cine conduce Tarom. Mă interesează ca această companie să devină ceea ce s-a stabilit în programul de guvernare, o companie aeriană puternică, stabilă și profitabilă".

Liderii coaliției de guvernare, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, au avut luni, înainte ca președintele PSD să meargă la Guvern, o scurtă întâlnire la sediul ICR, care se află situat vizavi de Ambasada Spaniei, unde cei doi au semnat în cartea de condoleanțe.