Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea susține că acest partid este, la momentul actual, "predat total la Iohannis", iar baza formațiunii - "ruptă aproape total" de conducere.

"PSD e predat total la Iohannis de către actuala conducere. PSD e complice, prin acțiunile conducerii, la jaful național care se întâmplă în România de aproape doi ani de zile. PSD e complice, prin modul de acțiune al conducerii, la tot acest dezastru economic și la viața din ce în ce mai rea pe care o au românii. PSD e complice la faptul că resursele noastre sunt din ce în ce mai mult drenate în afară", a declarat Dragnea, duminică, la Realitatea Plus, citat de Agerpres.

El a precizat că baza partidului este ruptă "aproape total" de conducere, arătând că știe acest lucru din scrisorile pe care le-a primit în închisoare de la membri simpli.

"Membrii de partid, baza partidului e ruptă aproape total de conducerea PSD. Vă spun asta din scrisorile pe care le-am primit în închisoare. Am primit sute de scrisori, cred că din aproape toate județele, de la membri simpli, de la primari, de la viceprimari, de la consilieri", a adăugat fostul lider social-democrat.Liviu Dragnea a susținut, de asemenea, că PSD ar fi partidul "cel mai mult infiltrat".

"Cel mai mult este infiltrat PSD (...) și mă refer aici la conducerea PSD, cu o excepție, Gabi Firea, și la aproape 80% dintre liderii județeni, din păcate", a spus Dragnea.