Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că tot ceea ce s-a spus despre legile justiției este o propagandă și nu îl interesează dacă procurorul DNA din dosarul TelDrum va fi schimbat.

Întrebat cum vede faptul că USR a anunțat că va sesiza Avoatul Poporului cu privire la OUG pe legile justiției, criticând, printre altele, prevederea care ar putea să ducă la schimbarea procurorului DNA din dosarul TelDrum, acesta a spus: "După propaganda asta de doi ani de zile, orice lege, OUG, HG se dau doar pentru mine. Nu mă interesează dacă rămâne sau nu în DNA acel procuror, chiar nu mă interesează. În primul rând este o manipulare, și dacă pleacă doamna din dosar ce, se aruncă în aer (dosarul - n.r.), nu îl preiau alți procurori? Nu cred că pleacă, eu am înțeles că nu pleacă. Deci nu mă interesează. Fiecare este liber să atace acea OUG".

Liviu Dragnea susține și prevederea care spune că procurorii din structurile superioare ale Parchetelor să aibă experiență.

"Eu îmi susțin ideea, și am văzut că este o susținere destul de largă, ca la structurile superioare din Parchetul General și celelalte Parchete, DNA, DIICOT, să fie procurori cu experiență. În rest, sunt discuții neadevărate", a mai spus acesta.

Acesta a negat că știa despre forma OUG înainte de a fi adoptată și a spus că el nu a discutat cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, la sediul din Kiseleff în noaptea dinspre duminică spre luni.