Ministrul Educației a anunțat că elevii din clasa a 5-a vor avea manual și la disciplina educație fizică.

Aflat vineri la Sibiu, Liviu Pop a anunțat că și pentru materia dirigenție (numită acum consiliere și orientare) va fi introdus un manual.

"Consilierea și orientarea, vă dau o veste bună, trebuie să aibă manuale... Pentru că la consiliere și orientare, acea dirigenție pe care o știți dumneavoastră, noi trebuie să venim cu educația juridică, de aceea am semnat acord cu ministerul, pentru educație juridică, educație pentru sănătate, educație pentru familie, educație financiară, educație de mediu, trebuie să le facă în orele de consiliere și orientare”, a declarat ministrul Educației, potrivit Agerpres.

+++

”Da, elevii din clasa a 5-a vor avea manual și la disciplina educație fizică...În 7 august finalizăm licitația pentru manualele la care s-au depus contestații. Trist este faptul că editurile nu au depus oferte pentru toate disciplinele. Caut soluții și pentru aceste situații”, a scris joi seara, pe Facebook, ministrul Educației, Liviu Pop.

”Înainte de a emite păreri, lecturați puțin manualul. Multumesc pentru înțelegere”, își încheie postarea ministrul, dând share la unul dintre manualele aprobate.