Mai multe reclame imense la jocuri de noroc, amplasate ilegal pe blocurile din zona Obor, au fost eliminate în urma unei sesizări depuse de USR.

Consilierul general al USR, Nicorel Nicorescu, a făcut sesizări la ONJN după ce a identificat mai multe panouri publicitare la păcănele care încălcau legea. Orice reclamă exterioară care depășește dimensiunea de 35 m2/panou/material publicitar este interzisă conform legislației în vigoare. 

În această vară, un afiș publicitar imens, care a fost instalat fără autorizație pe clădirea Grand Hotel București (fostul Intercontinental), a fost înlăturat ca urmare a intervenției administrației USR.

"Suntem implicați direct în proiectul <Fără păcănele>, și nu doar discutăm, ci și acționăm concret în administrație pentru a rezolva această problemă. Ne preocupă situația și am inițiat discuții cu Poliția Locală, dar acest aspect nu intră în sfera lor de competență. Până acum, singurii care puteau interveni erau cei de la ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc), dar din păcate, nu s-au luat măsuri. De aceea, am făcut o solicitare oficială către ONJN pentru a stopa această reclama. Sperăm că vor continua acest demers în toate locurile din București," a declarat Nicorel Nicorescu, consilier general USR.