Mai mulți lideri PSD Sălaj au fost confirmați cu noul coronavirus și au ajuns în spital, toți fiind într-o stare de sănătate destul de bună.

UPDATE

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, și secretarul general al PSD, Paul Stănescu, s-au testat pentru COVID-19 și așteaptă în izolare la domiciliu rezultatele. 

+++

Sâmbătă, înaintea alegerilor locale, Tiberiu Marc – președintele Consiliului Județean Sălaj a fost confirmat cu COVID-19. A fost doar începutul, deoarece imediat după alegerile de duminică, mai mulți lideri ai social-democraților din județ au fost depistați cu noul coronavirus, potrivit Stiri din Sălaj.

Florin Florian, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean și fostul prefect al Sălajului au fost confirmati marți cu noul coronavirus și acum se află sub tratament.

Majoritatea dintre aceștia au fost prezenți vineri la evenimentul electoral de la Zalău, acolo unde mai mulți simpatizanți și membri ai social-democraților din județ s-au întâlnit cu lideri ai PSD. Este vorba de Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Vasile Dîncu.