Mai mulți social-democrați din organizația PSD Roman au participat miercuri la o ședință de partid, dar niciunul nu purta mască de protecție, potrivit unor imagini postate pe Facebook de o fostă consilieră a Vioricăi Dăncilă.

În imagini apar aproximativ 10 persoane într-un birou, dar niciunul dintre ei nu poartă mască de protecție, așa cum prevăd reglementările în vigoare.

"Din "spatele cortinei” de la PSD Roman, adică activități interne care au loc în sediu. Reparăm și construim. Ca într-o echipă, ca într-o familie în care mereu ai de corectat ceva dar trebuie să și dezvolți. Împreună cu prietenul și colegul Viorel Stan și cu alți membri ai echipei noastre, facem planurile de bătaie pentru campania electorală care începe acușica. Și până ne vom întâlni din nou pe străzile Romanului, vă așteptăm și la o cană de ceai la sediul nostru", a scris Oana Bulai pe contul său de Facebook.

Unul dintre internauți a întrebat dacă aceste fotografii sunt un autodenunț. "Ce-i asta, autodenunț? :))))) Unde vă sunt măștile, nestematelor? Sau la PSD legea nu se aplică?", a scris acesta.

Altcineva a întrebat: "Măști..? Nu? Nu trebuie?".