Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că ieșirea nervoasă pe care a avut-o în Parlament la dezbaterea bugetului pe 2021 a fost provocată de faptul că social-democrații au fost acuzați de hoție.

„Nu am considerat că l-am insultat. Noi așteptam un dialog. Nu poți să vii încontinuu cu această placă: hoților. Și l-am întrebat: te referi la președintele vostru de la Iași, de la Piatra Neamț? Noi ne-am strâns la Parlament nu să vorbim de hoți, locul hoților e la pușcărie. Ai venit în Parlament să susții bugetul. Cum se poate? Liderul opoziției se duce la microfon și prim-ministru se face că vorbește... Nu mai există respect între noi”, a spus Marcel Ciolacu la Digi24.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut marți un derapaj verbal în plenul Parlamentului, ca răspuns la afirmația premierului Florin Cîțu potrivit căreia PSD nu mai poate fura acum.

"Domnule prim-ministru, ați venit ca și ieri cu aceeași placă, care, când nu ai argumente, atunci vii și jignești și încerci prin țipete să acoperi de fapt acest buget al austerității. Tatăl meu, domnule Cîțu, dacă puteți fi atent, Dumnezeu să-l ierte, un oltean serios, când întâlnea personaje ca dumneavoastră avea o vorbă: <după ce că ești prost, mai pui și frână> ", a spus Ciolacu de la tribuna Parlamentului.